Prishtina bëhet me taksiste (Video)

Visare Hasimi është taksistja e parë femër në Prishtinë.

Ajo ka nisur punën në kryeqytet dhe punon vetëm me femra, njofton Klan Kosova..

Madje, thotë se nuk do të pranonte asnjë lloj pune tjetër, ajo këtë e bënë në mënyrë private, nuk dëshiron të ketë ‘shef’.