Deputeti Ilir Deda është martuar me Donika Danuzën, me të cilën Gazeta Express prej kohesh kishte raportuar se janë në lidhje.

Bashkëshortja e deputetit Deda nuk është person shumë i njohur për media.

Ajo punon në kolegjin “Don Bosko” në Prishtinë.

Deda dhe Danuza së shpejti pritet të bëhen edhe prindër, shkruan Gazeta Express.

Martesën e tyre e ka njoftuar vet Ilir Deda në facebook.