Delawie: Nuland kërkoi luftë kundër korrupsionit, u takua edhe me shoqërinë civile

Ambasadori amerikan në Kosovë, Greg Delawie, përmes një postimi në llogarinë e tij twitter, ka njoftuar për vizitën e Victoria Nuland në Kosovës si dhe takimet me zyrtarët qeveritar dhe sheqerin civile, me të cilët bisedoi për integrimet evropiane dhe luftën kundër korrupsionit.

Ndryshe, Nuland nuk është takuar me asnjë zyrtar të Opozitës derisa nga zyrtarët qeveritarë ka kërkuar që para vjeshtës t’i marrin vendime e rëndësishme për Kosovën.