Merkel: Jemi me të gjithë ata që e mbrojnë demokracinë në Turqi

Kancelaria gjermane, Angela Merkel, ka thënë se Gjermania qëndron në anën e të gjithë atyre të cilët e mbrojnë demokracinë dhe sundimin e ligjit në Turqi.

/Gazeta Express/