Kjo është femra e parë që u zgjodh Miss Kosova (Foto)

Edhe pse situata në Kosovë kishte filluar të bëhej çdo ditë e më vështirë, në Prishtinë nuk kishte vdekur tërsisht  jeta kulturore.

Në atë situatë dhe në aso kushte, në vitin 1994 ishte organziuar spektakli i parë i bukurisë “Miss Kosova”.

Në atë kohë kuroren e parë të bukurisë në Kosovë, e kishte rrembyer Afërdita Paçarada, që edhe sot është një emër mjaftë i njohur.

Afërdita, sot është një emër mjaftë i njohur në industrinë e modës në Kosovë, përveç në profesionin e saj, ajo është edhe një nënë mjaftë e përkushtuar./Magazina.al/

aferdita-2_5493