Avioni bën ulje emergjente, mbante erë kanabis

Një avion i mbushur me turistë që udhëtonte nga aeroporti i Gatuick në Britani drejt Greqisë ka bërë ulje të detyruar.

Arsyeja e uljes emergjente të avionit nuk erdhi për ndonjë defekt apo kërcnëim terrorist, por për një arsye që i ka habitur të gjithë.

Kabina e avionit mbante një erë të padurueshme kanabisi. As ajri i kondicionuar nuk bëri punë, dhe detyroi pilotët të ulin avionin.