Ky është numri emergjent nga MPJ për kosovarët që jetojnë në Munich

Ministria e Punëve të Jashtme përmes një njoftimi i këshillon të gjithë qytetarët e Kosovës që ndodhen në rajonin ku na ndodhur sulmi t;i shmangen lëvizjeve.

MPJ po e përcjell me shqetësim situatën dhe është informuar nga Konsullata jone ne Mynih se zona ku ka ndodhur sulmi është e banuar edhe me qytetare të Kosovës. MPJ bën thirrje të gjithë qytetareve te Kosovës ne atë zone t’i lajmërojnë familjet e tyre dhe për informata tjera e ndihmë të thërrasin ne këtë numër telefoni emergjent te Konsullatës +491712818899

MPJ po e përcjell situatën dhe është ne komunikim te vazhdueshëm me misionet tona diplomatike dhe autoritetet gjermane. MPJ do t’iu mbaj te informuar për te gjitha zhvillimet.