Fotosesioni seksi i Teutës menjëherë pas ndarjes nga Blero (Foto)

Ka kaluar një vit prej kur aktorja e njohur, Teuta Krasniqi pati marrë poza super seksi para fotografit profesionist Avni Selmani.

Ndërsa sot trupi i saj ka marrë formë tjetër, pasi po e pret fëmijën e dytë, shkruan lajmi.

Këtë dallim mund ta vëreni në fotografitë e postuara, e nuk ka asnjë dyshim që edhe pas lindjes ajo do t’i rikthejë linjat që ka pasur, pasi kështu ka ndodhur edhe me shtatzëninë e parë.

Kujtojmë se jeta private e Krasniqit ka qenë shumë e komentuar kohëve të fundit, dhe si duket tani është stabilizuar gjendja dhe gjithçka ka rënë në vendin e vet.