“Haxhi Krasniqi dëshiron ta bëjë këtë për Kosovën, pastaj edhe nëse vdes nuk i mbet merak”

Miku i afërt i Haxhi Krasniqit, Bekimi, në dokumentarin e bërë rreth jetës së boksierit junikas nga Klan Kosova, ka zbuluar dëshirën e madhe të kosovarit.

“Dua ta fitoj titullin e botës, dhe atë ta dërgoj në Kosovës, dhe nëse pastaj vdes mbas pesë minutave, asgjë nuk më mbet merak” zbulon Bekimi dëshirën e madhe të Haxhi Krasniqit./prishtinapress.eu/