Çfarë ka ndodhur me Bleonën?

Bleona Qerreti prej disa ditësh ka bërë një ndryshim në profilin e saj në Instagram. Bëhet fjalë për numrin e personave që këngëtarja ndjek, i cili tashmë është 0.

 Nuk dihet nëse ky është një vendim i marrë nga vetë ajo, apo një këshillë e menaxherëve të saj. Kjo mund të jetë një strategji marketingu e këngëtares, të cilën më përpara kanë zgjedhur ta bëjnë dhe yje ndërkombëtare si Beyonce apo Oprah Winfrey.