Marina Fara, gjithnjë e më shumë shpërthyese me bikini

Të thuash shpërthyese, duket pak për vajzën seksi të këngëtares Eli Fara.

Pushimet për Marina Farën duket se s’kanë të mbaruar, por edhe pozat seksi me ‘selfie’ e ‘belfie’ nuk mbeten mbrapa. Tendenca për të treguar gjoksin, e karakterizon Marinën pothuajse në çdo foto. Të njëjtën gjë ka bërë ajo edhe në foton e fundit të postuar në Instagram. Gjoksi shpërthyes bie më shumë nga i gjithë fiziku i saj. E bukura Marinë, di ta fitojë vëmendjen menjëhere, dhe me këtë foto ajo i ka bërë të gjithë të ‘marrosen’ nga linjat e saj.