Haliti: Koalicioni nuk i ka votat për demarkacionin

Nënkryetari i Kuvendit Xhavit Haliti ka thënë se koalicioni qeveritar PDK dhe LDK nuk i ka votat e mjaftueshme për të votuar demarkacionin me Malin e Zi.

Në një intervistë për televizionin publik tha se mos votimi do të shkaktojë pasoja për Kosovën.

Sipas tij, këtu duhet një ndërhyrje e bashkësisë ndërkombëtare pasi që siç ka thënë Haliti “Mali i Zi është në NATO dhe kushdo që e cenon është në problem me NATO-n”.