Hillary dhe Bill Clinton mes romancës e politikës, 40 vite martesë (FOTO)

92 Arkansas Governor Bill Clinton comforts Hillary Rodham Clinton on the set of the news program '60 Minutes' after a stage light unexpectedly broke loose from the ceiling and knocked her down, January 26, 1992. (Photo by CBS Photo Archive/Getty Images)

“Time” publikon foto të 40 viteve martesë të kandidates demokrate për presidente Hillary Clinton me bashkëshortin e saj, Bill Clinton, ish president i SHBA-së.

Burrë e grua kanë ecur bashkë në jetën politike duke duartrokitur dhe mbështetur njëri tjetrin kur ka qenë nevoja.

Këtë herë është Bill Clinton që i jep një mbështetje të fortë bashkëshortes së tij e cila sot u nominua zyrtarisht si kandidate për presidente, kur u numëruan në sallën e Kuvendit Demokrat votat e delegateve të çdo shteti.

Hillary Clinton hyri në histori si kandidatja e parë femër për presidente dhe kërkon të shkruajë historinë duke u zgjedhur në Nëntor presidentja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës.