Nuk do të ketë më afat të prillit dhe tetorit për studentët

Në mbledhjen e sotme Senati i UP-së mori vendim që të aplikojë një praktikë të re të organizimit të afateve të provimeve që do të zhvillohet si pilot projekt prej shtatorit të këtij viti.

Kështu afati i shtatorit do të jetë me dy provime, shtatori l dhe ll, ndërsa nëse afati i shtatorit do të cilësohet i suksesshëm do të praktikohet edhe në afatet e tjera.