SHBA-të kërkojnë sqarime nga Erdogan për mbylljen e mediumeve

Zëdhënësi i Departamentit të Shtetit, John Kirby ka thënë të enjten se Shtetet e Bashkuara janë thellësisht të shqetësuara në lidhje me raportet e fundit për mbylljen e shumë mediave dhe arrestimet e gazetarëve nga qeveria turke, ai ka thënë se është duke u kërkuar sqarime nga qeveria e Ergodogan për këto veprime./Indeksonline/