Sot shënohet Dita Botërore e hepatitit

Ministria e Shëndetësisë në bashkëpunim me Organizatën Botërore të Shëndetësisë dhe Klinikën Infektive, me rastin e Ditës Botërore të hepatitit  organizon tryezë të rrumbullakët, me moton “Njihu me hepatitin – Vepro tani”.

Tryeza organizohet sot në hapësirat e Klinikës Infektive të Qendres Klinike Universitare të Kosovës, në Prishtinë.