Avokati i Popullit me zyre të re

E hëna e javës që po presim do e gjej institucionin e Avokatit të Popullit me zyre të re.

Këto zyre janë moderne, me ndriçim të mjaftueshëm dhe me klimatizim. Objekti përmban edhe kuzhinën e cila është parapa të përdoret nga stafi, raporton Tribuna Channel.

Në raportin e dhjetorit të vitit të kaluar nga komisioni Evropian, ky ishte edhe njëri nga rekomandimet që i pati vendosur ky komision për liberalizimin e vizave.

Afati kohor për përfundimin e punimeve në objektin e ish-bankës së Lubjanës ka qenë shumë i limituar dhe me afat të shkurtër kohor.