Duda Balje me foto seksi në Turqi

Deputetja e Kuvendit të Kosovës, Duda Balje, po tregon se asaj nuk po i intereson aspak për tensionet politike në Turqi.Deputetja ka shfrytëzuar ditët e lira për të shkuar në Turqi.

Prej atje, ajo ka bërë poza atraktive dhe tejet hot, ku shfaqë bukurinë dhe trupin e saj perfekt, shkruan Telegrafi.

Duket se Dudës nuk i ka penguar aspak puçi në Turqi.

Por, nuk dihet nëse ajo përkrahu Erdoganin apo ushtrinë turke.

E rëndësishme është që Duda duket perfekte, sidomos tash para sfidës për demarkacionin, i cili duhet të definohet në Kuvendin e Kosovës.