Gjak në sheshin “Zahir Pajaziti” (foto)

Në sheshin Zahir Pajaziti shihen njolla gjaku dhe gjësende tjera si këpucë e papuçe të mbetura pas panikut, transmeton lajmi.net.

Pas panikut të shkaktuar në “Beer Fest”, ka pasur shumë të lënduar, shumica nga ta besohet që janë lënduar nga paniku.

Në sheshin Zahir Pajaziti shihen njolla gjaku dhe gjësende tjera si këpucë e papuçe të mbetura pas panikut, transmeton lajmi.net.

Aktualisht nuk dihet numri i të lënduarve, e as shkaktari i saktë i këtij paniku.

Fillimisht u tha se kishte të shtëna me armë, por kjo nuk është konfirmuar.

gjakk gjakkaa