Shpend Ahmeti do të jetë sërish kandidat i VV-së për Prishtinën

Nënkryetari i parë i Lëvizjes Vetëvendosje dhe nënkryetari i Komunës së Prishtinës, Dardan Sejdiu ka thënë se në Lëvizjen Vetëvendosje ekziston konsensusi që Shpend Ahmeti të jetë kandidat edhe për një mandat.

“Jam shumë i bindur që nuk ka kandidat më adekuat, jo vetëm në Lëvizjen Vetëvendosje por askund tjetër”, tha ai në Info Magazine.

“Sa i përket pozitës së kryeministrit, ka njerëz të mjaftueshëm mirëpo Shpendi është personi më adekuat për udhëheqjen e Prishtinës”.