Sot raportohet për gjendjen e mediave në Kosovë

Inspektorati i Punës sot do të raportojë për gjendjen në të cilën ndodhen mediat në Kosovë.

Ndër çështjet për të cilat ky inspektoriat ka zhvilluar inspektimin janë kushtet e punës të punonjësve të mediave, nëse respektohen të drejtat e të punësuarve, a kanë kontrata pune dhe a u paguhen pagat me kohë.

Ky raport i detajuar pritet që të bëhet publik, gjatë pasdites së sotme në një konferencë të paralajmëruar për media.