Bajram Gecaj “mallkon” Dardan Sejdiun

Për mes dy fjalive siç ka thënë Bajram Gecaj, zëvendësministër në ministrinë e Administrimit dhe Pushtetit Lokal se i përdorin gjakovarët, ai iu është drejtuar nënkryetarit të Prishtinës, Dardan Sejdiut.

Ky është postimi i plotë i Gecajt në profilin e tij në Facebook:

Sipas asaj të njohurës “oj elteme” – “hajt bac tu rrit’t mendja”, është mallkimi më i rëndë por edhe me përbuzës që mund t’ia bësh dikujt, thonë gjakovarët.

“Vice-Presidentit” Dardan Sejdiut pa mëdyshje se i shkojnë të dyja. E dyta më shumë se kujtdo tjetër. Fatkeqësia është se shoku Dardan duket ta ketë bindur veten e tij se edhe mundet edhe ja ka anën.

Eltemja…