I bën të gjithë të kthejnë kokën në plazh (Foto)

Jemma Lucy është e njohur për trupin e saj plot tatuazhe dhe për format e bujshme.

Prandaj, 28-vjeçarja ka tërhequr vëmendje duke vënë në pah fizikun e saj gjatë pushimeve në Ibiza.

Ish-ylli i MTV ka pozuar me bikini në plazh duke i bërë pushuesit që të kthejnë kokën.