Kërcimet nga Ura e Fshenjtë në vitin 1982

Ura e Fshenjtë që gjendet mes Gjakovës dhe Rahovecit, pranë fshatit Fshaj, gjithmonë ka qenë atraktive në kohën e garave të kërcimit nga kjo urë.

Një fotografi e publikuar në rrjete sociale pasqyron kërcimin e një personi nga ura në garat e vitit 1982, transmeton Koha.net. Siç mund të shihet edhe në fotografi, në verën e vitit 1982 shumë kosovarë kishin ndarë kohën që të ishin perzentë në garë.

Sot është mbajtur edicioni i 66-të, ku fitues u zgjodhën Sali Riza Gërqina dhe Ludvig Prenqi.

Nga kjo urë ka kërcyer edhe shkrimtari i madh kosovar, Ali Podrimja.