Sot mbahet manifestimi ‘Dita e Mërgimtarëve’ në Mitrovicë

Sot në Mitrovicë do të mbahet manifestimi kulturor tradicional “Dita e Mërgimtarëve”.

Gjatë këtij manifestimi, bashkatdhetarët me qëndrim jashtë atdheut, do të njoftohen shkurtimisht  për të arriturat në komunë dhe në vend nga kryetari i komunës, Agim Bahtiri, si dhe do të ketë aktivitete të shumta kulturore-artistike.

Manifestimi do të mbahet në Bajgorë të Shalës, duke filluar nga ora 12:00.

Ky manifestim është organizuar nga komuna e Mitrovicës dhe mbështetur nga Ministria e Diasporës.