Baton Haxhiu udhëheq debatin për demarkacionin

Më 3 gusht, në ambientet e Kuvendit të Kosovës do të organizohet një debat për marrëveshjen e demarkacionit.

Në ftuar janë profesorë universitar, përfaqësues të partive politike dhe përfaqësues të Akademisë dhe Shkencës së Kosovës.

Gazeta Express merr vesh se moderator i këtij debati do të jetë gazetari Baton Haxhiu.

Haxhiu do të udhëheq këtë debat, ku priten të ballafaqohen mendimet lidhur me atë se a është marrëveshja e demarkacionit me Malin e Zi në përputhje me ligjet e Kosovës.