Veseli uron Ditën e Pavarësisë së Zvicrës

Kreu i Kuvendit, Kadri Veseli ka uruar Zvicrën në ditën kur festohet 725 vjetori i pavarësimit të shtetit Helvetik.

“Uroj popullin mik zviceran në Ditën e pavarësisë. Zvicra duhet të jetë model se si një shtet mund të zhvillohet përmes punës. Mijëra bashkatdhetarë që jetojnë dhe punojnë në Zvicër janë shtyllë e rëndësishme e mirëqenies dhe zhvillimit të Kosovës”, ka shkruar Veseli në facebook./PrishtinaPress.eu