Blero thotë ‘as njet se kom’ (FOTO)

Këngëtari Blero Muharremi të cilit nuk i mjaftoj përfolja e ndarjes së tij me një të fejuar, më pas nga bashkëshortja e tij Teuta Krasniqi, por këtë avaz e vazhdojë edhe me ndarje nga e dashura Afrona.

Ditë më parë ishte vërejtur se Afrona nuk po shoqërohej më nga Blero, por këto dyshime u vënë në pah edhe më shumë pas fshirjes së fotografive nga ana e saj dhe publikimi i një thënie në gjuhën angleze nga Afrona.

Ndërsa Blero si me ironi, ka publikuar një fotografi në të cilën vë në pah një ‘kurdel’ e që në shumë raste vendoset për martesë, duke theksuar se “as njet se kom” që do të thotë se nuk ka në plan të martohet.

Image