Kryesia në takim konsultativ para debatit për demarkacionin

Kryesia e Kuvendit të Kosovës është duke mbajtur një takim konsultativ, ku po diskutohet lidhur me përmbajtjen e tryezës që mbahet nesër për marrëveshjen e demarkacionit me Malin e Zi, raporton Telegrafi.

Përveç, anëtarëve të Kryesisë, në takim po merr pjesë edhe deputeti i LDK-së, Shpejtim Bulliqi dhe disa iniciues tjerë të debatit për demarkacionin.