Hot Kate shumë ‘hot’

Modelja e revistës “Sports Illustrated” është bërë një emër i madh në modelim pas paraqitjes në shumë ballina të kësaj reviste të famshme si dhe rolin debutues filmik në filmin “The Other Woman” dhe ajo thotë se e ka ditur se do të bëhej e famshme, sapo kishte filluar të ketë fanse femra krahas atyre meshkuj./PrishtinaPpress.eu