Meha argumenton me fakte e dokumente demarkacionin me Malin e Zi

Murat Meha, po ua mban një ligjëratë profesionale opozitës lidhur me demarkacionin me Malin e Zi.

Ai duke i ilustruar sipërfaqet e Rugovës, parcelë për parcelë, duke i shtjelluar hartat dhe përputhshmërinë e tyre, kronologjinë ligjore nëpër vite, në prezantimin e tij para debutuesve po shfaqet mjaft bindës.

Deri më tash, nuk dihet se cilat do të jenë kundërargumentet e ekspertëve të opozitës, por debati i sotëm pritet që vërtet të jetë profesional dhe shkencor.