LAJMI I FUNDIT | Takim emergjent i liderëve kosovarë dhe ambasadorëve të Kuintit

Gazeta Express merr vesh se tash shpejt do të filloj një takim i liderëve kosovarë në Hotel Emerald.

Gazeta mëson se po ashtu në këtë takim do të jenë të pranishëm edhe ambasadorë të vendeve të Kunitit të akredituar në Kosovë.