Meta dënon sulmin ndaj Kuvendit të Kosovës: Akt i papërgjegjëshëm!

Kryetari i Kuvendit të Shqipërisë Ilir Meta dënoi me forcë sulmin ndaj Kuvendit të Kosovës. Në një reagim për mediat, ai e quajti ngjarjen një akt të rëndë.

“Ky akt i papërgjegjshëm nuk i shërben imazhit të Kosovës dhe integrimit të saj evropian dhe euro­atlantik. Shpreh Solidaritetin tim të thellë me Kuvendin e Kosovës, institucionet legjitime të vendit dhe popullin e mbarë Kosovës që akte të tilla të mos përsëriten në të ardhmen”, thuhet ne reagimin e Kuvendit.