QKUK po vuan për infermierë (Video)

Personeli mjekësor i repartit të lindjes gjatë kujdesit të tyre ndaj pacientëve të cilët kanë nevojën e mbështetjes njerëzore dhe profesionale në Klinikën Gjinekologjike në QKUK në Prishtinë.

Mungesa e madhe e infermierëve në Qendrën Klinike Universitare, sidomos në kohën e pushimeve, po e bënë shumë të vështirë punën e tyre.

Pastaj ata që veç janë në punë kanë shumë ngarkesë.

Për ngarkesën e tyre të vetëdijshëm edhe pacientët.

Probleme të tilla ka në të gjitha Klinikat e QKUK-së, njofton Klan Kosova.

Vetë drejtori i saj, Curr Gjocaj, tha se është më se i nevojshëm shtimi i stafit të infermierëve ne QKUK.