Ramadani: Sulmi në Kuvend i papranueshëm, pasiguria dëmton shtetin

Njohësi i çështjeve të sigurisë, Burim Ramadani ka thënë se sulmi ndaj Kuvendit të Kosovës është i papranueshëm.

Ai në një postim në rrjetin social Facebook, pyet se kujt po i duhen këto shenja destabilizimi?

Lexoni të plotë postimin e tij në Facebook:

“Siguria dhe angazhimi për siguri duhet ta na bashkojë secilin. Pasiguria dëmton shtetin, demokracinë dhe secilin qytetar.

Momente të këtilla, si ky sonte, janë momente që duhet të na bashkojnë si shoqëri kundër të keqes.

Në çdo rast, pyetja kërkimore është:

Kush përfiton nga kjo?

Pra, kujt i duhet një sulm i tillë mbi shtetin? Kujt i duhen shenja të tilla destabilizimi?

Sulmi i sotshëm jo vetëm që është i papranueshëm, por edhe thirrës në ndërgjegjen e secilit qytetar për përgjegjësinë që kemi për vendin tonë”.