Xhensila vë në dyshim, a është zhveshur e tëra apo çfarë? (Foto)

Xhensila e cila që nga fillimi i karrierës së saj është njohur si një këngëtare më ndryshe.

Paraqitja e saj dhe këngët ishin shumë më të ëmbla dhe tejet më ndryshe në fillim se sa tani. Xhensila ka ndryshuar stilin, krijimin e këngëve dhe shumë gjëra të tjera. Ndërsa ajo çfarë më së shumti vërehet tani tek Xhensila është grimi i saj i tepruar.

Ndërsa duhet vënë në pah faktin se në fotografinë e saj të fundi Xhensila duket shumë provokuese duke vënë në dyshim se a ka diçka të veshur apo është e tëra e zhveshur./PrishtinaPress.eu