Shqipëria nisë aventurën, flamuri kombëtar parakalon në Rio 2016 (Foto)

Shqipëria dhe atletët që përfaqësojnë mëmëdheun kanë parakaluar në ceremoninë hapëse të Lojërave Olimpike, Rio 2016.

Flamurin kombëtar e mbajti Luisa Gega, atletja e njohur shqiptare.

Shqipëria parakaloi ndër të parat, për shkak të rendit alfabetik.