Ambasadori Delawie feston për Majlinda Kelmendin

Suksesit të Majlinda Kelmendit në Rio i është i gëzuar edhe ambasadori amerikan në Kosovë, Greg Delawie.

“Një moment historik për Kosovës dhe për këtë sportiste të jashtëzakonshme. Duke festuar së bashku me të gjithë këtu sonte”, ka thënë Delawie.