Lajmi i Fundit: 25 të vdekur dhe dhjetëra të zhdukur në Maqedoni

Pas përmbytjeve të së shtunës mbrëma në rajonin e Shkupit kanë mbetur të vdekur 25 persona dirsa figurojnë të zhdukur dhjetëra të tjerë.

Pjesët më të goditura janë lagjja Hasanbeg dhe fshatrat Haracinë, Stajkovc, Stracincë, Creshevë.

Edhe të vdekurit janë kryesisht nga Hasanbegu që është i banuar me shqiptarë dhe nga fshati Stajkovc, i populluar me maqedonas.

Në këto vende është shpallur edhe gjendje e jashtëzakonshme, ndërsa qytetarët u kanë thënë reporterëve të Klan Kosovës se nuk kanë marrë ndihmën e duhur nga organet shtetërore.