Qeveria e Maqedonisë do t’i ndaj nga 5 mijë euro për familjarët e viktimave

Pas vërshimeve në Maqedoni qeveria atje mbajti një mbledhje urgjente për të biseduar rreth gjendje atje.

Ka përfunduar mbledhja e qeverisë së Maqedonisë dhe është vendosur që familjeve të viktimave t’iu ndahen nga 5 mijë euro.

Gjithashtu, nesër do të jetë ditë zie në Maqedoni.