Shpend Ahmeti ngushëllon familjarët e viktimave nga vërshimet në Shkup

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka shprehur ngushëllime për familjarët e viktimave në Shkup. Ai ka shprehur dhembje për pamjet e rënda nga vërshimet në Shkup.

“Lajme dhe pamje të rënda nga Shkupi. Në këto momente shpresojmë për sa më pak viktima dhe dëme nga vërshimet. Ngushëllime për familjet!”, shkruan Ahmeti në llogarinë e tij në Facebook.