Çahet asfalti në Shkup (Foto)

Shiu i rrëmbyeshëm në Shkup ku humbën jetën mbi 21 persona dhe disa të zhdukur ka bërë edhe shumë dëme materiale në shtëpitë e banorëve të Hasanbegut.

Siç shihet në këto fotografi shiu ka arritur të çajë asfaltin./TetovaSot/

 

TEMAT: