Kryetari Ahmeti priti në takim Dua Lipa

Me këtë rast ai i uroi mirëseardhje asaj në Prishtinë dhe shprehi gëzimin e tij që Lipa do të mbajë koncertin nesër në Prishtinë. Ai e uroi atë për të arriturat dhe i dëshiroi sukses edhe në të ardhmen.

Nga ana e saj edhe Dua Lipa u shpreh e lumtur që më fund iu dha rasti të performojë në Prishtinë dhe për këtë është mjaft e emocionuar. Ajo tha se koncerti do të mbahet edhe nëse moti do të jetë me shi dhe se kjo nuk do të jetë pengesë për të që t’i këndojë publikut në Prishtinë.

Në fund, Kryetari, Shpend Ahmeti i dhuroi Dua Lipës një punim filigran të hartës së Kosovës.

IMG_5057.JPG

IMG_5083.JPG

IMG_5102.JPG

IMG_5120.JPG

IMG_5179.JPG