Ambasadori Delawie në Dokufest

Ambasadori amerikan në Kosovë, Greg Delawie do ta vizitojë Prizrenin, ku do të marrë pjesë në panel i dedikuar Dokufestit dhe do të jetë nikoqir i gostisë dedikuar “Natës amerikane”.

Gjatë diskutimit të panelit me temën “Qeverisja dhe mosndëshkueshmeria”, ambasadori Delawie do të shoqërohet nga Eric Gibson, prokuror nga Departamenti amerikan i Drejtësisë.