Emily, një arsye më shumë për të ndjekur Lojërat Olimpike (Foto)

Nëse ende nuk jeni përfshirë si duhet në Lojërat Olimpike të Rios, atëherë me shumë mundësi do të jeni më të interesuar tani.

Emily Ratajkowski ka publikuar disa foto të nxehta ku mbështet ekipin amerikan, duke tërhequr një vëmendje të madhe.

SHBA-të kërkojnë të jenë të bashkuar, në mënyrë që të arrijnë të rrëmbejnë sa më shumë medalje në këtë Olimpiadë dhe në këtë pikë Emily mund t’ju japë një dorë, transmeton TCH.

Linjat e modeles amerikane janë thjesht perfekte dhe në këtë rast po shërbejnë si një stimul më shumë për atletët amerikanë.

op44-251273-raw1200op44-252656-raw1200X158020_TK2_1782-rawMasterwmsmX158020_TK2_2426-rawMasterwmsm