Gaz lotsjellës në Komisionin për Punë të Jashtme

Deputetët e opozitës kanë rikthyer sërisht gazin lotësjellës në ambientet e Kuvendit të Kosovës. Gjatë mbledhjes së komisionit të jashtëm u hodh përsëri gaz lotsjellës.

Driton Çaushi ka hedhur gaz në mbledhjen e Komisionit për Punë të Jashtme në të cilën po bëhej  shqyrtimi i Projektligjit për ratifikimin e Marrëveshjes për Kufirin Shtetëror në mes të Republikës së Kosovës dhe Malit të Zi./PrishtinaPress.eu

TEMAT: