Murat Meha: Sulmi ndaj familjes time është sulm nga dora e zgjatur

Kryetari i Komisionit shtetëror për shënjimin e kufijve, Murat Meha ka thënë se sulmi ndaj shtëpisë dhe familjes së tij është sulm nga dora e zgjatur që po mundohen të rrezikojnë gjithçka.

“Ky është një sulm ndaj familjes time që po bëhet prej dorëz së zgjatur që po mundohen të rrezikojnë gjithçka madje edhe familjen time”, ka thënë Meha./Zëri/PrishtinaPress.eu