Mustafa flet për demarkacionin pas konferencës së Komisionit

Kryeministri i vendit, Isa Mustafa në ora 15:00, do të marr pjesë në konferencën për medie të organizuar nga Komisioni Shtetëror për Shënjimin dhe Mirëmbajtjen e Kufirit Shtetëror.