Pas hedhjes se gazit lotsjellës pritet arrestimi i Çaushit

Tashmë është konfirmuar edhe nga Lëvizja Vetëvendosje që gazi lotsjellës u hodh nga nënkryetari Driton Çaushi dhe sipas proçedurave pritet edhe arrestimi i tij.

Në këto momente Çaushi është akoma brenda ambienteve të kuvendit dhe pritet nga çasti në çast të shoqërohet në polici.