Dafina Zeqiri bëhet për spital (Foto)

Dafina Zeqiri është bërë për ndihmën e mjekëve.

Këngëtarja shqiptare përmes disa fotografive të publikuar në llogarinë personale në Snapchat, ka dëshmuar se është duke marrë ushqim artificial (infuzione).

Nuk dihet se çka e shkaktoi këtë sëmundje të këngëtares, por besohet se koncertet e shumta dhe temperatuarat e larta mund të kenë ndikuar në ligështinë e shëndetit të këngëtares.

Ndryshe, Dafina është duke përgatitur projekte të reja, të cilat do ti publikon gjatë muajve të ardhshëm.

dafi